Onze diensten

Autowassen bij Shell

In de autowereld verandert er veel! Autowassen blijft.  U wilt toch ook op weg naar het werk, thuis  of op vakantie rondrijden in een schone auto! Schoon is niet alleen voor het oog belangrijk maar ook voor uw veiligheid.

Op onze tankstations Shell Linden in Someren en Shell Hattem in Roermond zorgen wij dat u schoon en veilig uw auto weer mee kunt nemen op weg naar een volgende bestemming.

Onze autowasinstallaties

Onze autowasinstallaties maken van u vaste klanten. We beschikken over de nieuwste rollover wasinstallaties met een diversiteit aan programma´s voor elke auto in elk seizoen.  De rollover beschikt over SoftTecs -wasmateriaal waardoor uw auto gegarandeerd krasvrij blijft.

Autowassen kan ook in onze wasboxen. Hier kunt u overdekt, handmatig uw auto, motor of ander vervoermiddel wassen en afspuiten. De chemieproducten die we gebruiken zijn uiterst effectief en voldoen aan hoge milieunormen.

 

Schoon van buiten en van binnen

Ook de binnenkant van uw auto verdient aandacht. Zelfbedieningsstofzuigers zorgen ervoor dat ook het interieur schoon gemaakt kan worden en u met een opgeruimd gevoel op weg kunt! Benieuwd naar het resultaat? We zien u graag terug op een van onze tankstations om ook u fan te laten worden van autowassen bij Shell.

Onze wasinstallaties zijn elke dag geopend 20:45 uur.

 

 

Volg ons op social media om onze aanbiedingen te zien!

Air miles zijn leuker dan u denkt!

Miles&Me ALtijd iets Extra's

Doe mee in 4 stappen

Hoe werkt het precies? Heel simpel. In 4 stappen geniet u straks van de extra's van Miles & Me.

Lees meer
ACTIVEER DE APP
KIES IETS EXTRA’S
KOM TANKEN BIJ SHELL
SCAN UW AIR MILES

Bekijk onze blog