Onze diensten

Tanken

Welke Shell brandstof wilt u gebruiken?

Shell hecht er belang aan dat de klant een keuze heeft tussen een kwalitatief hoogwaardige standaard brandstof (Shell FuelSave Euro 95 en Shell FuelSave Diesel) en een superieure premium brandstof (Shell V-Power en Shell V-Power Diesel). De beste brandstof die u kunt tanken is Shell V-Power of Shell V-Power Diesel. Beide brandstoffen zijn echte prestatiebrandstoffen en bieden specifieke voordelen zoals een schonere motor waardoor de motor in optimale conditie blijft.

Shell FuelSave brandstoffen zijn ontwikkeld om zuiniger te rijden en de motor schoner te houden door gebruik te maken de van reinigende toevoegingen.

Shell FuelSave brandstoffen geven direct, vanaf de eerste tankbeurt  een brandstofbesparing.

Waarom tanken bij Shell

Onze brandstoffen zijn zuinig en elke dag scherp geprijsd. Spaar daarnaast de airmiles op  brandstof en shopaankopen zelf kiezen voor iets extra’s! U bepaalt zelf wat u kiest: Extra Air Miles, een gratis product of een andere aanbieding. U hoeft hier geen Air Miles voor in te wisselen. Uw persoonlijke extra’s ontvangt u in de gratis Shell APP, Email of door in te loggen op  Mijn Air Miles Omgeving. Meer weten? Klik hier

 

 

Volg ons op social media om onze aanbiedingen te zien!

Air miles zijn leuker dan u denkt!

Miles&Me ALtijd iets Extra's

Doe mee in 4 stappen

Hoe werkt het precies? Heel simpel. In 4 stappen geniet u straks van de extra's van Miles & Me.

Lees meer
ACTIVEER DE APP
KIES IETS EXTRA’S
KOM TANKEN BIJ SHELL
SCAN UW AIR MILES

Bekijk onze blog