Broodjes

Assortiment

Een ontbijt, lunch of iets lekkers tussendoor? Bij al onze Shell tankstations vindt U altijd een ruime keuze aan versgemaakte broodjes, sandwiches, dranken en andere heerlijke tussendoortjes. Zo heeft U voor de hele dag voldoende energie.

Belegde broodjes

In onze tankstations Shell Ellerbrug, Swentibold en Dalem Zuid wordt het brood kort afgebakken en belegd met heerlijke, eerlijke en verse producten. Onze producten zijn zo dier-vriendelijk en natuurlijk geproduceerd zodat u als gast optimaal kan genieten van onze belegde broodjes!

 

Warme broodjes

Panini, calzone, frikandelbroodje, saucijzenbroodje, Beemsterkaasbroodje en in een aantal locaties pulled pork; ook voor warme broodjes ben je in onze bakkerij aan het goede adres.
Bovendien zijn onze warme snacks kakelvers. Ze worden ter plekke bereid en meteen geserveerd door onze gastvrije medewerkers. Neem de calzone die onderdeel uitmaakt van het warme ontbijt dat we iedere dag tot 10.00 uur ’s ochtends serveren. Of een panini, heerlijk als lunch.

Verse smoothies

Fit de dag door? Het kan. Deli2go presenteert een ruime keuze aan gezonde sappen en smoothies. Vers bereid en gemaakt van het beste fruit. Iedere dag weer.

Naast heel erg lekker zijn de sappen en smoothies ook hartstikke verantwoord. Ze bevatten namelijk tal van vitaminen. Neem de aardbei-yoghurt smoothie van deli2go. Een bron van vitamine C.

Sappen en smoothies bevatten  veel fruit en fruit bevat relatief veel vocht, vezels, andere vitamines en het mineraal kalium. Kalium kan bloeddrukverlagend werken, vezels helpen het slechte cholesterol naar beneden te halen en vocht en vitamines zijn onmisbaar voor diverse processen in het lichaam.

 

Koffie

Heerlijk. Dat is de koffie in de deli2go-bakkerijen. Een koffie die bestaat uit een melange van 95% Centraal-Amerikaanse Arabica en 5% Oost-Afrikaanse Robusta koffiebonen.

De koffiebonen zijn zorgvuldig geteeld en met de grootste zorg geselecteerd. Vervolgens zijn de bonen donker gebrand waardoor een robuust smaakprofiel met een rijke body en aromatische fruit- en kruidensmaken ontstaat. En dat proef je

Onze koffie wordt voor u als gast met liefde bereid in de deli2go-bakkerij van Shell Ellerbrug

 

      

 

 

 

Thee

U kunt dagelijks genieten van het assortiment heerlijke thee van Mevrouw Cha die zij zelf zorgvuldig voor onze bakkerij heeft samengesteld

 

Onderweg genieten doe je bij Shell Ton Uijen

Volg ons op social media om onze aanbiedingen te zien!

Air miles zijn leuker dan u denkt!

Miles&Me ALtijd iets Extra's

Doe mee in 4 stappen

Hoe werkt het precies? Heel simpel. In 4 stappen geniet u straks van de extra's van Miles & Me.

Lees meer
ACTIVEER DE APP
KIES IETS EXTRA’S
KOM TANKEN BIJ SHELL
SCAN UW AIR MILES

Bekijk onze blog